Oldal kiválasztása

Sacred 2: Fallen Angel – Ascaron és Dell koprodukció

Sacred 2: Fallen Angel – Ascaron és Dell koprodukció
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Dell -vezető hardver gyártó- társult az Ascaronnal, hogy közösen folytassák a Sacred régóta várt új részének fejlesztését. De miért is jó ez nekünk?

A Sacred 2: Fallen Angel fejlesztőcsapata, az Ascaron bejelentette, hogy a régen várt folytatás fejlesztését immáron az egyik vezető hardware gyártó céggel együttműködve végzik. A Dell a fejlesztés teljes időtartama alatt támogatja majd a csapatot, egészen a játék megjelenéséig. Így biztosítva nekik egy állandó, stabil hardware alapot, hogy a srácoknak csak a játékkészítéssel kelljen törődniük. A szövetség 2007 elején jött létre, akkor kapcsolódott be a hardware cég a fejlesztésbe, de már komoly eredményeket értek el.

Az együttműködést mindkét fél pozitív döntésként értékeli, így kb fél év távlatából:

Georg Zedlacher, a Delltől így kommentálta a dolgot: "Számunkra a csúcsteljesítményű játékgépek fejlesztése, melyekkel kielégíthetjük a játékos társadalmat, nagyon vonzó feladat. A szoros együttműködés az Ascaronnal a fejlesztési időszak alatt szintén nagyon fontos számunkra, hiszen így biztosíthatjuk, hogy a mi vásárlóink a lehető legjobban élvezzék majd a Sacred 2-t."

"A Dell támogatása a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztése során már most sok eredményt hozott" – így Heiko tom Felde, az Ascarontól – "Egy stabil hardware alap egy fejlesztésnél, mindíg jobb minőséget eredményez a megjelenő terméknél. Most, hogy társultunk egy kiváló, tapasztalt és sikeres csapattal, sikerült megteremteni a feltételeket ahhoz, hogy a Sacred 2: Fallen Angel 2008 egyik legnagyobb durranása lehessen."

Reméljük, hogy tom Felde úrnak igaza lesz és jövőre tényleg egy igazán nagy durranást kapunk, Sacred 2 címen…

Translate »