Oldal kiválasztása

Készül az Edge of Reality első saját játéka

Készül az Edge of Reality első saját játéka
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Edge of Reality első teljesen saját játékával igyekszik új színt vinni a lopakodós akciók világába.

Az Edge of Reality már nyolc éve fejleszt jól jövedelmező licenszeket (pl.: Tony Hawk, Pókember, Túl a sövényen  stb.), így mára már úgy érzik elérkezett az idő, hogy végre elkészítsék első teljes mértékben belső fejlesztésű játékukat. Ez lesz a Cipher Complex.

 A fejlesztők sokat játszottak az összes létező lopakodós akciójátékkal és arra a következtetésre jutottak, hogy a stílus nagyon jó, de az összes ilyen program közös hátránya a nagyon lassú játékmenet. Egyrészt ezen akarnak változtatni a Cipherben. Ahogy ők fogalmaznak, ebben a játékban nem a lopakodáson lesz a hangsúly, hanem az "agresszív behatoláson". A lényeg, hogy a Cipherben a játékos nem az árnyékos helyeken való kuporgással kerülheti el a leghatékonyabban azt hogy felfedezzék, hanem azzal hogy a lehető leggyorsabban mozog és villámgyorsan öl. Tehát az agressziót a szó legszorosabb értelmében használták a fejlesztők. Itt a játékos legtöbbször a nyers erővel és a gyorsasággal lesz képes átjutni az akadályokon, legyenek azok élők, akár élettelenek. A másik két dolog a készülő programban, amitől nagy előrelépést várnak az a teljesen interaktív környezet és a nagyon fejlettnek ígért AI. Állítólag utóbbi két tulajdonság jelenti a stuff legerősebb ütőkártyáját. A háttértörténetről még nem sokat lehet tudni. Az alapkoncepció a következő: Egy felderítő műholdat eltérítenek a földkörüli pályáról és mivel a visszaszerzésére irányuló diplomáciai próbálkozások nem járnak eredménnyel, az USA kormányának egyetlen esélye maradt, bevetni John Ciphert, a legjobb katonájukat. Innentől kezdve Mr. Cipher egyedül van az ellenséges területen és feladata az információk megszerzése, bármi áron…

A fejlesztők nagyon sokat várnak a next-gen konzoloktól, de a megjelenés dátuma még igen bizonytalan és egyelőre még a kiadó sem ismert. Az eddigi információk alapján viszont érdemes lesz figyelni a Cipher Complexre.

Bizonyíték képpen nézzétek meg a frissen érkezett képeket a cuccról a galériánkban.

Translate »