Oldal kiválasztása

Steven Spielberg a játékiparban

Steven Spielberg a játékiparban

Jó pár hónappal ezelőtt már szót ejtettünk a híres rendező és producer, Steven Spielberg legújabb terveiről, melyeket a játékiparban szeretne megvalósítani.

Akkor három játék ötlete merült fel, melyeket a világ egyik legnagyobb kiadójával, az EA-val kéz a kézben valósított volna meg a rendezőzseni. Az eltelt hónapok során végre kialakult egy végleges koncepció két játékkal kapcsolatban, amelyekről a Newsweek internetes portálja közölte az első információkat.

Az első játék egy akció-szimulátor lesz, melyeket puzzle elemekkel fűszereznek majd meg. A PQRS kódnevet videlő és jelenleg csakis a Nintendo gépére, a Wii-re készülő stuffról Spielberg elárulta, hogy egy kicsit a nem is olyan régen bejelentett Jengára fog hasonlítani az új projekt, de mégis teljesen saját szájízt kap majd a dolog.

A második játékról is szó esett, erről megtudtuk, hogy az LMNO kódnevet kapta és jelenleg PS3-ra és X360-ra próbálják összekovácsolni az EA-s srácok. A játékban egy volt tikosügynök nőt alakítunk majd, akinek a segítségére lesz a küldetések során egy hölgy, akinek cselekedetit nagyban befolyásolja majd, hogy a játék mente során hogyan viselkedünk vele.

Konkrétumokat valószínűleg az idei Santa Monicaban sorra kerülő E3-on tudhatunk majd meg.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »