Oldal kiválasztása

Need for Speed: Pro Street részletek

Need for Speed: Pro Street részletek

Megkaptuk a játék magyar nyelvű sajtóanyagát.Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Need for Speed ProStreetben teljesen új irányt vesz a Need for Speed játékélmény. Az újítás lényege, hogy a legjobb utcai autóversenyzőkkel kell megküzdenünk a legkülönbözőbb erőpróbák során. A Vancouver, British Columbia székhelyű EA Black Box fejlesztésében készülő, utcai gyorsulási versenyek virtuális világába kalauzoló játék legújabb részének megjelenése idén őszre várható.

„A Need for Speed ProStreet az utcai versenyek kultúrájának felgyorsított változata, amely a legélethűbb utcai száguldáshoz ad színteret” – mondta Larry LaPierre vezető producer. – „Ez a játék arról szól, hogyan lehet a legjobb teljesítményű versenyjárgányt felépíteni, amellyel különböző jellegű feladatokat kell végrehajtani a világ minden részén megrendezett erőpróbákon. A játékos készségeit és hírnevét a legjobb utcai versenyzőkkel szemben állítja csatába.”

A Need for Speed ProStreet figyelemreméltó fotorealisztikus grafikájával az események középpontjába helyezi a játékost. A játék az „Autosculpt” technológiát új szintre emeli, és most első alkalommal lehetővé teszi, hogy a játékos az autó teljesítményét közvetlenül befolyásolja, illetve annak megjelenését testre szabja. A Need for Speed ProStreet a nyers adrenalin és a következményektől sem mentes versenyzés valódi ízét teszi érezhetővé. A karosszérián minden horpadás, minden karcolás, minden törött elem csatában szerzett sebként mutatja a játékos elszántságát és harci lelkesedését. Az agresszív és ügyes mesterséges intelligencia révén a játékos páratlan versenyélmény részese lehet.

A Need for Speed™ ProStreet idén ősszel megérkezik Microsoft Xbox 360, Sony PlayStation2 és Wii következő generációs szórakoztató rendszerekre, PSP és Nintendo DS kézi konzolokra, PC-re, mobiltelefonokra és PLAYSTATION2-re.

Translate »