Oldal kiválasztása

Virtual Me – avagy hogyan legyünk tévésztárok?

Virtual Me – avagy hogyan legyünk tévésztárok?

Az Electronic Arts, valamint a televíziós és audiovizuális szórakoztatás terén világvezető Endemol csoport közös erővel egy új, digitális szórakozási lehetőség fejlesztésébe fogott, mely forradalmasítani fogja szórakozási szokásainkat. Hamarosan megérkezik a VIRTUAL ME!Peter Bazalgette, az Endemol kreatív vezetője elmondta: „Úgy látjuk, hogy napjainkban az emberek már több időt töltenek ”’online”, mint televíziózással. Mindkét piac olyan jelentőséggel bír, amely óriási hatással lesz a tartalomkészítőkre. Az Electronic Arts-szal való együttműködésünk lehetőséget nyújt olyan új megoldások kifejlesztésére, amelyek megfelelnek a fogyasztók jelenlegi szórakozási szokásainak és a szórakoztatással szemben támasztott elvárásaiknak.”

A VIRTUAL ME az EA csúcsminőségű avatar (virtuális képmás) készítő technológiáját az Endemol népszerű televíziós műsoraival ötvözi, melynek segítségével eddig ismeretlen módon találkozhatunk, versenghetünk és érintkezhetünk egymással az online digitális világokban. Virtuális karakterünk megalkotásához nagy teljesítményű, ugyanakkor könnyen használható eszköz áll rendelkezésünkre. Lélegzetelállítóan élethű, megjelenésében valamint személyiségében egyedileg testre szabható kiberklónokat hozhatunk létre. Avatarjaink képében popsztárok, filmcsillagok, akcióhősök is lehetünk, és részt vehetünk olyan itthon is sikerrel futó televíziós tehetségkutató műsorok vagy vetélkedők virtuális változataiban, mint a Megasztár, Áll az alku vagy az 1 a 100 ellen. Továbbá valódi kapcsolatokat építhetünk ki a weben más virtuális avatarokkal.

Ez az új online lehetőség először az Endemol nagy sikerű műsorában, a Big Brother sorozatban debütál, jelenleg ennek előkészítése zajlik, az avatarkészítő rendszer (VirtualMe.com) pedig néhány hónapon belül mindenki számára elérhetővé válik.

Gerhard Florin, elnökhelyettes és az EA nemzetközi igazgatója kifejtette: „A Virtual Me egy új, hibrid szórakoztatási forma élvonalába helyez bennünket, amely a játékok világát a konzolon túlra terjeszti ki. Az Endemol kiváló partner abban, hogy a legjobb televíziós- és videojátékokat összefogva olyan kínálatot alakítsunk ki, amely széles tömegek tetszését nyerheti el és átalakíthatja a szórakoztatás arculatát.”

További képeket találhattok itt!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »