Oldal kiválasztása

GDC 2007 – Killzone júliusban

GDC 2007 – Killzone júliusban

A szerdai nagy Sony konferencián semmi nem hangzott el a PS3 egyik legjobban várt játékáról, a Killzone-ról. A srácok ugyan levetítettek egy videót, de a kedves sajtós munkatársaink abszolút nem voltak megelégedve a látottakkal…

Szerdán újságírók előtt mutatta be a Sony a legújabb Killzone videót, amely abszolút nem okozott ágybavizelést a sajtós munkatársak körében.

Mindenki valami iszonyatosan nagy büntetésre számított, azonban az ingame videóban harcoló Helgast és ISA csapatok nem kötötték le a kedves nézők figyelmét. Phil Harrison természetesen azonnal próbálta menteni a menthetőt, így a következőket mondta a mozi végeztével: "Kérlek, ne feledjétek, hogy ez a videó a mi legújabb technológiánk prezentációja volt."

Phil és csapata a PlayStation Edge névre keresztelt új grafikai megvalósítást kívánta csak demonstrálni, ennek ellenére a fent olvasható kifogása nem hatotta meg a teremben összegyűlteket, akik aztán az összes internetes oldalon nem tetszésüknek adtak hangot. Legközelebb a játékkal júliusban találkozhatunk.
Translate »