Reggeli kávénkat szürcsölgettük és az ehhez járó finom briósunkat majszoltunk, amikor megjelent a Microsoft két képviselője, Shane Kim és Chris Satchell. Velük beszélgettünk reggeli közben.A beszélgetés nyitásaként Kim azonnal megválaszolta a felmerülő X360 meghibásodásokra irányuló kérdéseket: "Sajnálatos dolog hogy számos gond lépett fel az Xbox 360-nál, de igyekszünk megoldani, kiküszöbölni a problémákat és folyamatosan fejleszteni, hogy a későbbiekben ne merüljenek fel hasonló jellegű gondok. Ezen dolgozunk, ez most a csapat legfontosabb feladata."

A rövid mentegetődző megnyilatkozást követően Kim és Satchell aztán rátért a lényegre és elárulták, hogy a Microsoft és a Bungie egy két részes Halo-epizódon dolgozik, melynek munkálataiban a Gyűrűk Ura rendezője, Peter Jackson is komolyan részt vesz, de a srácok azonnal leszögezték, hogy Peter csak besegít, komolyabb beleszólása nincs a dolgokba. A munka egyelőre tervezői fázisban van és az első rész természetesen a Halo világában játszódik majd.

Az erre vonatkozó első bejelentések már a tavaly Microsoft X06-on elhangzottak, azonban ez az első alkalom, hogy nyíltan kijelenthetjük, hogy a Halo-széria epizódok formájában is letölthető lesz majd

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás