Peter Molyneux, a Lionhead pápája ma egy rövid bemutatót tartott a sajtó képviselőinek a GDC-n. Lássuk, miről is mesélt a Molyneux.

Tegnap már szót ejtettünk a játékban megjelenő kutyusról, akit majd egészen kölyökkorától nevelhetünk és csak a gazditól függ, hogy játékos, barátságos és kedves lesz-e vagy pedig erős és agresszív kis vakarcs válik belőle. Bodri kutyusnak parancsokat is osztogathatunk majd, ami egészen új játékélményt nyújt majd, Molyneux szerint ez teljesen új megvilágításba helyez az RPG-ket.

A Fable második részében lehetőségünk lesz szeretkezni is. A fejlesztők természetesen nem akadályoznak minket meg abban, hogy bárkivel megtehessük ezt a fantasztikus, örömökkel teli tevékenységet, így mondhatni, hatalmas szabadságot kapunk ebből a szempontból, sőt, eldönthetjük, hogy kívánunk-e védekezni vagy nem -ehh, gumiautomata is lesz?:D – Ahogy tegnap is említettük, akár férfi vagy női karakterrel is tolhatjuk majd a játékot és gyereket is szülhetünk.

Molyneux sajnálatát fejezte ki, hogy a játék idén már biztosan nem jelenik meg, így leghamarabb 2008-ban láthat napvilágot.

Megjegyzés: A képekért hatalmas köszönet a Xbox 360 Only csapatának, ahol további képeket sasolhattok meg a sajtótájékoztatóról.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás