A mai nappal kezdetét vette az idei Game Developers Conference, amely egészen péntekig tart majd. A kiállítás első komolyabb bejelentése a Microsoft nevéhez fűződik.

A redmondi csapat az éppen San Fransiscoban zajló GDC-n rántotta le a leplet úh memória moduljáról, mely az Xbox 360 tulajok számára igazán kedvező hír, ugyanis a jelenlegi 64 MB-s memóriakapacitású modult a sokkal nagyobb 512-es váltja fel. A memóriakártya legkorábban április elején kerül forgalomba 50 dolláros nyitóáron – érdekesség, hogy már magán a kártyán helyet kap a Bizarre Creations egyik alkotása, a Geometry Wars: Retro Evolved –, ami egyben azt is eredményezi, hogy az eddig kapható 64MB-s kártyák ára kicsit csökkenni fog, így azt már 30 dollár leszurkolása után elvihetjük.

 
A memóriamodul bővítése mellett az Xbox Live Arcade méretkorlátja is növekszik, így az eddigi 50 MB helyett ez most már 150 MB lesz. Ez a lépés – azonkívül, hogy a most bejelentett kártya miatt is fontos volt – leginkább a hamarosan érkező Castlevania: Symphony of the Night történt meg.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás