Oldal kiválasztása

PS3 kompatibilitási lista

PS3 kompatibilitási lista
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony Computer Entertainment Europe elindította azt a weboldalt, amely bemutatja a leendő PLAYSTATION3 tulajdonosoknak, mely PlayStation2 játékaikat használhatják az új európai PS3 hardvermodellen.Természetesen az oldal magyarul egyelőre nem érhető el, mindenesetre a lista böngészése angolul is megoldható. A 3 szürke négyzet azt jelenti, hogy a játék problémamentesen fut, a kettő azt, hogy kisebb problémák akadhatnak, az egy négyzet pedig azt, hogy komolyabb fennakadásokkal kell számolni a játék esetében.

Részlet a sajtóanyagból:

„Mérnökeink éjjel-nappal dolgoztak, és sikerült jelentős számú lejátszható PS2 terméket átadniuk az európai bemutatóra” – mondta David Reeves, az SCEE elnöke. „A jövőben firmware frissítéseinkkel még több játékkal szeretnénk a listát bővíteni, de mint már korábban is megfogalmaztuk, erőforrásainkat egyre inkább a kifejezetten PS3-ra tervezett új szolgáltatások és szórakozási lehetőségek fejlesztésére fogjuk koncentrálni, nem pedig a PS2-vel való kompatibilitás fejlesztésére.”
 
Az új PS3 tulajdonosoknak telepíteniük kell a legújabb firmware-frissítést ahhoz, hogy a weboldalon felsorolt PS2 játékokat használhassák.A frissítés a konzol megjelenésétől lesz elérhető a PLAYSTATION®Network hálózaton a www.PlayStation.com címről.

A legújabb rendszerszoftver-frissítés (1.60 verzió) olyan szolgáltatásokat biztosít, mint például a Folding@home csatlakozás, Bluetooth® billentyűzet és egér támogatás, vagy az opcionális képernyőn megjelenő QWERTY billentyűzet a szövegek beírásához.

Az 1.60 firmware támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológiás billentyűzetek és egerek használatát is. A szövegbevitelt tovább egyszerűsíti az opcionális képernyőn megjelenő, teljes QWERTY billentyűzet, a meglévő egyérintéses billentyűzeten kívül. A PS3 beépített webböngészője kibővült egy nagyítási funkcióval, amellyel egyetlen gombnyomásra a weboldal kiválasztott területe optimális méretben jeleníthető meg, valamint egy opcionális eszközzel, amely a kép vibrálását csökkenti, amikor a PS3 rendszer váltott soros videó-kimenetet (480i vagy 1080i) használ.

Translate »