Oldal kiválasztása

Megújuló PSP, új Xbox? – Hírek a nagyvilágból

Megújuló PSP, új Xbox? – Hírek a nagyvilágból
17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A két nagy rivális konzolgyártó cég, a Microsoft és a Sony is érdekes hírrekel árasztotta el a mai nap az internet hírcsatornáit.

Először a Sony kürtölte világgá, hogy egy teljesen megújult PSP-n dolgoznak. Ray Magurie, a Sony angol bázisának feje az éppen zajló PSP in Education konferencián árult pár érdekességet a közelgő felturbózott PSP-ről. Az úriember elárulta, hogy az eddigi koncepció marad, azonban vaószínűleg könnyítenek a marokkonzol súlyán és az árát is megpróbálják valamelyest lecsippenteni. Az is biztos, hogy a jelenlegi kijelző méret megmarad, így ebben nem lesz változás.

A Microsoft sem akart természetesen lemaradni a Sony mögött, így ők is érdekes infomorzsákat hintettek el a mai nap során. A híreket maga Peter Moore ejtette el az EGM magazinnak adott interjújában. A beszélgetésből megtudtuk, hogy a redmondiak nem akarják magára hagyni majd az X360-at mind addig, amíg arra igény van, így nem kell aggódni, még kó pár évig támogatást élvez majd a konzol. Az is biztosnak látszik, hogy 2011 és 2012 magasságában érkezhet a következő masina. Moor elárulta, hogy az X360 munkálatai után gőzerővel azon vannak, hogy feltérképezzék a jövő CPU-jait, melyek a fent említett időszakban már implantálhatók lesznek a következő generációs Xboxba.

Translate »