Oldal kiválasztása

Újabb lehetőség a Halo 3 bétáját tesztelni

Újabb lehetőség a Halo 3 bétáját tesztelni
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A játékosok a Crackdown segítségével egy újabb módon vehetnek részt a bétatesztelésben.A Microsoft Game Studios és a Bungie Studios egy újabb lehetőséggel kecsegtetik azokat a játékosokat, akik szeretnének bekerülni a Halo 3 tavasszal kezdődő multiplayer bétájába, amelyet az Xbox Live Marketplace-en keresztül fognak lebonyolítani.

A lehetőséget azok a szerencsések fogják megkapni, akik a Crackdownt megvásárolva, majd otthon kibontva, azt veszik észre, hogy a megjelölt dobozok egyikét tartják a kezükben, amelyben a Halo 3 bétateszteléséhez szükséges további információkat találhatják meg. Amikor ez év tavaszán a béta elérhetővé válik, nem lesz más teendője ezen játékosoknak, mint hogy az X360-as konzoljuk segítségével felmenjenek az Xbox Live Marketplace-re, és a Crackdown lemezüket azonosítóként felhasználva leszedjék a játék tesztelésre szánt változatát. Mindehhez azonban Xbox Live Gold előfizetésre is szükség lesz.

A Halo 3 ilyen széles körű tesztelése remélhetőleg egy hibákban szegény végleges verziót fog eredményezni, és egy rakás elégedett játékost, akik elmondhatják, hogy részt vettek a bétatesztben.

Translate »