Oldal kiválasztása

Wii Remote csuklópánttal kapcsolatos bejelentés

Wii Remote csuklópánttal kapcsolatos bejelentés
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo hivatalos közleménye a Wii Remote Controllerével kapcsolatban.Aki esetleg nem tudná, miről van szó: a nagy hadonászás a Wii irányítóeszközével balesetveszélyes is lehet, feltéve persze, hogy a kedves felhasználó nem megfelelően használja az adott eszközt. (lásd még: "kés, villa, olló…") A lényeg a lényeg, hogy voltak itt olyan problémák, hogy a nagy játékban megizzadt tenyérrel a kedves játékos eltalált valamilyen berendezési tárgyat az irányítóval. Mint például alant:

Forrás: WiiHaveAProblem

A Nintendo közleményben tudatja a felhasználókkal, hogy nem hívja vissza a mozgásérzékelő Wii Remote kontrollerhez tartozó csuklópántokat. Nincs semmilyen létező probléma a csuklópánttal kapcsolatban, amíg a Wii Remote kontrollert helyesen használják, a Nintendo által kiadott használati utasításnak megfelelően. A csuklópánt részei termékteszteléseknek és minőségi ellenőrzésnek voltak alávetve.

A következő tanácsokat javasoljuk betartani a biztonságos játék érdekében:

  • Mindig viseld a csuklópántot amíg játszol.
  • Határozottan és folyamatosan fogd a Wii Remote kontrollert.
  • Bizonyosodj meg róla, hogy emberek, és tárgyak nincsenek a mozgás útjában mielőtt a játék, elkezdődik.
  • A játékosok tartsanak legalább 3 lépés vagy 1 méter távolságot a televíziótól és töröljék meg a kezeiket, ha bármilyen okból nedves vagy izzadt lenne.
  • Figyelem, a Wii Remote kontroller érzékeny annyira, hogy észlelje a kisebb mozdulatokat – tehát a túlzott és erőteljes mozgások nem szükségesek. Ennek következtében javasoljuk, hogy ne használj túlzottan hirtelen, heves vagy széles himbálózó mozdulatokat, amíg használod a Wii Remote kontrollert a játék ideje alatt.

Azok a fogyasztók, akik eltörték a csuklópántjukat a túlzott használat miatt, vagy akik aggódnak a csuklópántjuk miatt vegyék fel a kapcsolatot a Stadlbauer Kft-vel (Telefon: 1/260-3960). Egy önkéntes csereprogramot indítottak el, amely keretein belül a fogyasztók ki tudják cserélni a csuklópántot, ingyen. A csuklópánt cseréjét várhatóan 2007. januártól biztosítják.

Translate »