Oldal kiválasztása

Battlefield 2142 LAN party – Cél a teljes győzelem

Battlefield 2142 LAN party – Cél a teljes győzelem
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

2006. december 2-án a Mammut 1 bevásárlóközpont moziszintjén kialakított internetkávézóban nagyszabású Battlefield LAN party vár minden érdeklődőt. 4 országból 30 profi Battlefield harcos csap össze, hogy megvívja az évszázad legnagyobb online csatáját hazájáért és csapattársai becsületéért. Budapest, Varsó, Moszkva, illetve a cseh Brno csapatai harcra készen állnak. 2142-t írunk. A keleti blokkban újrarendeződnek az erőviszonyok. Felejtsd el a Varsói Szerződést és verd ki a fejedből, hogy kik a mai világ szuperhatalmai, hiszen már a következő században jársz. Magyarország, a Cseh Köztársaság, Lengyelország és Oroszország mostantól harcban állnak egymással. Csak egy kerülhet ki győztesként, a többiek örökre lekerülnek a térképekről. Az emberiség történetének legnagyobb online csatája a küszöbön áll!!!

Mind a négy ország egyenként 30 elit harcost és 8 tartalékost nevezhetett – egyedül rajtuk múlik hazájuk sorsa, dicsősége és jövője. Magyarok, csehek, lengyelek és oroszok, 30-30 ellen. Hat ádáz csata, csak egyetlen győztes és három, a feledés homályába merülő bukott nemzet. És a tét nem csupán a haza és a becsület: a győztes nemzet hős csapata 4000 euró pénzjutalomban is részesül.

Elbűvölő látvány és rémísztő csaták – így festenek majd az Electronic Arts Battlefield 2142 nevű játékában a harci színterek. A játékot kifejezetten csapatok közötti online harcokra fejlesztették ki, amely próbára teszi a bátor játékosok stratégiai gondolkodását, a koordinációs képességeit és a csapatszellemet.

December 2-án a Battlefield újraírja Középkelet-Európa történelmét. Olyan nincs, hogy ezt kihagyod! Látogass el a Mammut 1-ben található internetkávézóba és szurkolj Magyarországért és a magyar csapatért, akik egésznapos online küzdelmet vívnak majd a Varsóban állomásozó lengyelek, a Moszkvában felsorakozott oroszok és a Brno-i és Spalicek-i irányítású cseh csapatok ellen!

A magyar Battlefield csapatba csak a legjobbak kerülhettek, már mindenki készen áll. Ha kíváncsi vagy arra, fiaink miként készülnek a megmérettetésre, mikor és mivel szoktak játszani, melyik Battlefield klánhoz tartoznak, akkor látogass el a www.electronicarts.hu honlapra, ahol minden téged érdeklő részletet megtalálhatsz velük kapcsolatban!

A Kelet-Európa sorsát megpecsételő végső küzdelmeket az interneten is végigkövetheted, a www.electronicarts.hu/bf2142ceelan oldalon, ahol 11 órán keresztül figyelheted az adást és hallhatod egy-egy régi Battlefield veterán kommentárjait.

Hozzászólások

Translate »