Oldal kiválasztása

PS3 hírmorzsák érkeztek

PS3 hírmorzsák érkeztek
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ez a hét se volt mentes a PS3 hírektől, melyek közül most a két legérdekesebbet emelném ki. A Sony leleplezte a PS3 kontrollerének a nevét és a kütyű apróbb részleteit, továbbá egy újabb bakira is fény derült…

A hét közepén a Sony végre nem a sorozatos baklövéseivel hívta fel magára a figyelmet. A srácok leleplezték a PS3 kontrollerének a nevét, továbbá apróbb részleteket is leközöltek. A tilt-sensorral ellátott irányító a SIXAXIS nevet kapta és amiből mi kedves vásárlók egyetlen egy darabot kapunk majd a next-gen masina megvásárlásakor. Aki esetleg nem elégszik meg az egyedüli kontrollerrel, az természetesen bővítheti a palettát, mindezt 43 dollárért cserébe. A SIXAXIS wireless állapotban közel 30 órányi játékélményhez segíthet majd hozzá, azonban az USB csatlakoztatásnak köszönhetően nem kell majd mindig a töltésével vacakolni.

Hírünk második felében már egy kínosabb történettel fogunk foglalkozni, ugyanis újabb baki áldozata lett a PlayStation 3. Az idei Tokyo Games Show-n közel kétszáz masina volt jelen, melyek közül többet többször is újra kellett indítani, mert túlmelegedtek és ennek hatására lefagytak. Mindezt David Gibson a Macquarie Equities elemzője osztotta meg velünk, aki szintén kint volt a helyszínen. Természetesen a Sony azonnal cáfolta a híreket és Nanako Kato, a japán óriáscég szóvívője elárulta, hogy rossz szellőzés okozhatta ezt a problémát, amely az otthonokba kerülő gépeknél már nem fog gondot okozni a későbbiekben. ÁMEN!
Translate »