Oldal kiválasztása

FIFA interaktív világkupa

FIFA interaktív világkupa
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lépj pályára a világ legfejlettebb interaktív labdarúgó bajnokságának keretében! Mérkőzz meg az EA SPORTS FIFA 07 játékával Xbox 360 rendszeren és légy te a bajnok! A regisztráció már elindult, november 25-26-án FIFA Interaktív Világkupa a 10 éves Pólus Centerben!A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), az Xbox, valamint az Electronic Arts összefogásával idén ismét megrendezik a FIFA Interaktív Világkupát (FIFA Interactive World Cup – FIWC), amelynek a világ számos országa – köztük Brazília, Dánia, Spanyolország, Németország, és a Dél-Afrikai Köztársaság – mellett Magyarország is otthont ad.

Az FIWC hazai elődöntőjére 2006. november 25. és 26-án kerül sor az idén 10 éves Pólus Centerben, a bevásárlóközpont születésnapi rendezvénysorozatának fénypontjaként. A szombati selejtezőt követően a vasárnapi döntőbe jutott 64 játékosból az első három legjobb jut egyenesen tovább a világbajnokságra, amely december 8-10. között lesz Amsterdamban. Az FIWC abszolút győztese részt vehet a december 18-i FIFA World Player gálán is, ahol az év legjobb futballistáit díjazzák és a torna eddigi története során először 20 000 dollár pénzdíjban is részesül.

Bár a FIFA minden évben támogatását adja az eseménysorozathoz, az EA Magyarország eddigi sikeres munkájának eredményeképp a hazai rendezvény idén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy kiemelt figyelmet és segítséget kap a Szövetségtől.

Te is lehetsz a 2006-os év FIFA Interaktív Világbajnoka!
Ha profi játékos, focirajongó vagy vérbeli focista vagy, Te vagy a mi emberünk! Szeretnél Te lenni a világ legjobbja? Ha úgy érzed, kötélből vannak az idegeid, van elég kitartásod és képes vagy legyőzni a világ legjobbjait, gyere és küzdj meg a 2006-os FIFA Interaktív Világkupa győzelmi serlegéért! A győzelemhez vezető út nem lesz könnyű, de azok, akik bizonyítják technikai tudásukat, ügyességüket és elhivatottságukat, nagy eséllyel indulhatnak a bajnoki címért.

Regisztrálj mihamarabb a www.electronicarts.hu/fiwc weboldalon, hogy résztvehess a versenyen és bizonyítsd be: Te vagy a legjobb! A hazai fordulón hárman is továbbjutnak az amszterdami világbajnokságra, ahol megmérkőzhetnek a világbajnoki címért, sőt egy-egy Xbox 360 játékkonzolt is hazavihetnek!

Az izgalmas tétverseny mellett programok és fantasztikus meglepetések várnak. A hétvége eseményeit szombaton, 10 órakor a FIFA 07 két fenegyereke, Ganxsta Zolee és Harsányi Levente nyitják meg, akik vérbeli profik módjára vívnak egy esemény-indító meccset, megteremtve ezzel a hétvége forró hangulatát, amelynek egész idő alatt Bella Levente lesz a hangulatfelelőse. A vasárnapi események is sztárparádéval folytatódnak, hiszen a nap vendégei lesznek neves sportriportereink, Hajdú B. István és Faragó Richard, akiknek a FIFA 07 játék magyar kommentárjait köszönhetjük. Ők a legnevesebb csapatokból érkező focisták konzolos meccseit fogják a tőlük megszokott színvonalon kommentálni, amely bizonyára segít majd a döntő izgalmainak oldásában is.

Translate »