Oldal kiválasztása

Reakciók a PS3 késésre

Reakciók a PS3 késésre
17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap számoltunk be a Sony legújabb fiaskójáról, miszerint a japán óriáscég next-gen készüléke, a PS3 a kéklézer diódák hiánya miatt Európában és más területeken csak 2007 márciusában kerülhet a boltokban. Japánban és az Egyesült Államokban továbbra is november 11-től és 17-től lehet majd hozzájutni a PS3-hoz. Ezt a hatalmas -újabb- bakit kommentálta a Microsoft és a Nintendo.Tegnap számoltunk be a Sony legújabb fiaskójáról, miszerint a japán óriáscég next-gen készüléke, a PS3 a kéklézer diódák hiánya miatt Európában és más területeken csak 2007 márciusában kerülhet a boltokban. Japánban és az Egyesült Államokban továbbra is november 11-től és 17-től lehet majd hozzájutni a PS3-hoz. Ezt a hatalmas -újabb- bakit kommentálta a Microsoft és a Nintendo:

Nintendo: "A Wii deübtálása továbbra is a negyedik piaci negyedévben esedékes és ezt a megjelenési határidőt tartani tudjuk, nem kell csúszásra számítani. A megjelenést követően az üzleti év végéig -azaz 2007. március 31-ig- közel 6 millió eladott példánnyal szeretnénk büszkélkedni."


Microsoft
: "Tisztában vagyunk vele, hogy hatalmas kihívás egy világszintű premier lebonyolítása, főleg egy kiforratlan technológia esetében igaz ez, így nem igazán lepődtünk meg, hogy a Sony visszalépett a november 17-ei világpremiertől. Európa továbbra is kiemelten fontos a számunkra, tehát nem meglepő, hogy a felhasználók az X360 debütálásának első napja óta élvezhetik és megtapasztalhatják a next-gen konzol adta lehetőségeket, ezért mi reményekkel telve várjuk a karácsonyi szezont, függetlenül attól, hogy akkor épp milyen versenytársakkal kell majd szembenéznünk a piacon. Addigra több mint 160 HD játék lesz elérhető az X360-ra, köztük olyan nevek, mint a Viva Pińata a Rare csapatától, a Gears of War az Epic-től, a Pro Evolution Soccer 6 a Konami-tól vagy a  FIFA 2007 az EA-tól. Az Xbox Live jóvoltából egy hatalmas és gyorsan növekvő online közösséget látunk el, a HD-DVD segítségével fantasztikus szórakoztató lehetőségeket tudunk nyújtani és mindezt kiváló, elérhető áron tesszük."

Translate »