Oldal kiválasztása

November 7-től lesz elérhető a HD-DVD Európában.

November 7-től lesz elérhető a  HD-DVD Európában.
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei X06-on jelentette be a Microsoft, hogy a HD-DVD-vel felszerelt Xbox 360-ok novembertől lesznek elérhetők. Az idei X06 számos bejelentéssel lepte meg a publikumot, azonban ezek közül valószínűleg az egyik legérdekesebb hír a közelgő HD-DVD-k debütálásának leleplézese volt.

A nem régen kapott sajtóközleményből sikerült megtudnunk a boltokba kerülés időpontját, a nyitóára és egyéb érdekes információkat, így lássuk is őket:

A lejátszó Észak-Amerikában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Németországban egyaránt november 7-től lesz kapható. A  HD-DVD-ért az USA-ban 199.99 USD-ot, az Egyesült Királyság területén 129.99 GBP-t míg Franciaországban és Németországban 199.99 EUR-ot kell majd leszurkolnunk. Az előbb említett árakért szerencsére nem csak magát a lejátszót kapjuk, ugyanis a Microsoft nagyon leleményes módon, ajándék címen hozzácsapott még egy HD-DVD filmet, a King Kongot, valamint egy Xbox 360 Univerzális Távirányítót a csomaghoz, ezzel is garantálva és biztosítva, hogy azonnal magával ragadjon minket az új technológia.

Az egész rendszerben az a legjobb, hogy külön kiegészítőként vásárolható meg a HD-DVD, így abszolút nincs rákényszerítve a vásárló, hogy kényszerből tegyen szert egy ilyen csodás újításra, mely valószínűleg újra forradalmasítja majd az otthoni mozizást és a játékok adta élményt.

Translate »