Claude Langlais-et, a UbiSoft Montreal technikai igazgatóját kérdeztük az Assassin’s Creed-ről. Mint egy dalospacsirta, úgy dalolt a kismadár:)

Claude Langlais-et, a UbiSoft Montreal technikai igazgatóját kérdeztük az Assassin’s Creed-ről, aki szerencsére jó pár új infóba avatott be minket. Többek között elárulta, hogy a játék debütálása előtt mindenképp kidobnak egy játszható demót, igaz, annak debütálási módja még nincs eldöntve, ugyanis a stuff egyelőre exkluzív PS3 anyagnak ígérkezik, így joggal merült fel sok újságíróban a kérdés, hogy akkor milyen módon juthat el a rajongókhoz a matéria. Újság mellékletekén, esetleg a PS3 internetes központján keresztül, vagy talán az Official Xbox Magazine egyik kiadása fogja tartalmazni? Nem tudni, annyi viszont megint biztosnak ígérkezik, hogy ezen kérdések (főleg az Official Xbox Magazine) nagyon is helyén valónak tűnnek, ugyanis számos forrás állítja, hogy a UbiSoft egyre inkább kacsintgat az X360 felé is, innen meg márcsak egy kajnyújtásnyira van a PC portolás:)

Claude az interjú végén a sok-sok PS3 exkluzívítást cáfolandó kérdésekre csak ennyit válaszolt: " Az Assassin’s Creed egyelőre csak PS3-ra van bejelentve".

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás