A valósidejű stratégiai játék (Real-Time Strategy – RTS) legújabb kiegészítőjében minden meglévő funkciót továbbfejlesztettek, sőt, a játékosok saját maguk irányíthatják a Középföldén lakozó gonosz erők felkelését a hősies csatákban, a New Line Cinema filmjében is látható helyszíneken.Az Electronic Arts hivatalosan bejelentette, hogy újabb résszel bővíti a Gyűrűk Ura-sorozatot, amelynek címe várhatóan A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II, A Boszorkánykirály felemelkedése lesz.

A kiegészítő csomag számos újdonságot tartalmaz, köztük új egységeket, egy vadonatúj fajt, valamint egy új, egyjátékos kampányt. A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II, a Boszorkánykirály felemelkedésében, most először, a játékosok felfedezhetik Középfölde sötét, gonosz oldalát is. Az egyjátékos kampányban kibontakozik a gonosz Boszorkánykirály hatalomra kerültének és Angmar uralkodásának története, végigvezetve a játékosokat Arnor hatalmas birodalmának invázióján Aragorn őseinek földjére. A játékosok megismerhetik Középfölde gonosz oldalát az új Angmar fajjal skirmisch, több játékos és War of the Ring játékmódokban egyaránt.

„A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II, A Boszorkánykirály felemelkedése egy teljesen új időbe és térbe, Középfölde szívébe helyezi a játékosokat, stratégiai gondolkodásra ösztönözve őket az innovatív játékkörnyezetben” – mondta Mike Verdu, az EA Los Angeles (EALA) vezető producere. „A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II rajongói imádni fogják, hogy felfedezhetik Középfölde sötét oldalát a Tolkien könyvéből, illetve a New Line Cinema filmjéből már ismert történethez igazodva. A játék legfontosabb célja, hogy egy magával ragadó RTS élményben részesítse a játék kedvelőit.”

Tedd próbára stratégiai képességeidet és fedezd fel a továbbfejlesztett War of the Ring és Create a Hero funkciókat! A Create a Hero új eleme, a Troll faj, még nagyobb fegyverarzenállal dicsekedhet, amely újabb variációkat kínál a játékosoknak a játék és szereplőinek testre szabásához. A War of the Ring játék harcosai még nagyobb szívóssággal harcolnak, még mozgalmasabb csatákat vívnak és egyesített területeik fontosabb ellenőrző pontokként szerepelnek.

Az EALA játéka kizárólag PC-re készült az EA márkajelzés alatt. A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II, A Boszorkánykirály felemelkedése című játék újdonságai J. R. R Tolkien eredeti történetét követve lettek kidolgozva, lehetőséget biztosítva a játékosok számára, hogy még mélyebbre ássanak a díjnyertes mozi trilógia háborúkkal átszőtt világába. Az EALA A Gyűrűk Ura világát a The Saul Zaentz Company-vel kötött megállapodás szerint dolgozza ki, amely biztosítja az EA jogát arra, hogy az eredeti történet alapján fejleszthesse sorozatának újabb darabjait. Az EALA ilyen irányú fejlesztéseit egy, a New Line Cinema-val kötött egyezmény is támogatja.

A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II, A Boszorkánykirály felemelkedése kiegészítő csomaghoz A Gyűrűk Ura, Harc Középföldéért II című játék megléte szükséges. A kiegészítő 2006 telén jelenik meg PC-re.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás