A SEGA bejelentette a folytatást, kizárólag PS3-ra!A Full Auto folytatása kizárólag PS3-ra fog megjelenni, és a lehetőségeket kihasználva szinte mindent továbbfejlesztettek az elődön, hogy elnyerje majd a következő generációs konzol játékosainak kegyeit. A környezet elpusztítható lesz, ezzel akár akadályozva is az ellenfeleket, vagy éppen új utakat nyitva magunk előtt. Ennek főként a multiplayer játékmódban jut majd nagy szerep, hiszen foghatjuk magunkat, és a lehulló törmelékkel, amit lövéseink után hagyunk, nagyban lassíthatjuk a játékostársakat.

A folytatásban 25 különböző járművet vehetünk birtokba, és száguldozhatunk velük városi környezetben, felvértezve ezeket az elérhető 20 fegyver valamelyikével, valamint egyedi festéssel. Az elérhető 20 pálya egy többszálú egyjátékos módban is játszható lesz majd, ahol a 6 kerület uralmáért folyik a harc Staunton City-ben, megszerezvén az ellenfelek járműveit és fegyvereit. Csak az egyedüli játékban lesz elérhető az Unwreck, amely segítségével visszaforgathatjuk az idő kerekét, és egy balul sikerült akció után újra megpróbálkozhatunk majd az éppen aktuális játékrésszel, hátha másodszorra jobban sikerül elkerülnünk egy útakadályt, vagy az ellenfelek lövéseit.

A megjelenésről még nincsenek információk, ahogyan a címet sem hagyta még jóvá a Sony, így ez is változhat az idők folyamán. Az E3 során további információk és képek megjelenésére számítunk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás