Két érdekes infó látott ma napvilágot a The Elder Scolls IV: Oblivion-ról, melyek közül mindkettő komolyabban érinti a játélkosokat.

Elsőként a közelgő orvosi csomagról ejtsünk pár szót, mely kezdetben csak béta állapotban lesz elérhető, majd ezt követően jön csak ki a végleges peccs, mely az eddig apróbb hibákat, valamint a játékosok által észrevett apróbb bakikat javítja majd ki. Aki esetleg már a bétapatch adta lehetőségekkel kíván majd élni, azoknak a készítők erősen javasolják, hogy a javítócsomag telepítése előtt készítsenek biztonsági mentéseket, hátha valami gubanc adódna. Bővebb infók erre olvashatóak!


Az Oblivionnal kapcsolatos második hírünk pedig kifejezetten az ATi tulajok számára lehet érdekes, ugyanis kidobtak egy kimondottan Oblivionhoz készült drivert az ATi emberkéi, mellyel megoldható, hogy együtt legyen bekapcsolva a High Dynamic Range és az Anti Aliasing effektekt, ezzel pedig komoly érvágást okozva az nVidiának. Az egész műveletet a Catalyst Control Centerben kell majd végrehajtanunk. Klikk IDE!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás