Két mozgókép landolt szerkesztőségünk ajtaja előtt, melyet azon nyomban bepasszíroztunk a gépbe és egy kis kóla valamint némi chips társaságában megnéztük. Teljes mértékben elégedettek vagyunk!;)

Elsőként egy kedves rajongó követett el egy videót, melyben a Half-Life második részét legnehezebb fokozatban nyomja végig, röpke 1 óra 36 perc és 57 másodperc alatt. Természetesen a fanatikus player rögzítette eme tettét, így egy közel 1.5 GB-s videót szippanthattok le innen!Miután kifogyóban volt rágcsálnivalónk Wajk koma némi győzködés után lebattyogott a boltba és hozott némi utánpótlást, ígyhát nem volt más teendőnk, mint elindítani második filmünket, mely a Half-Life 2:Episode One első trailere, mely nagy felbontású, így csak azok töltsék le, akiknek masinájukon garantáltan nem szaggatna. Aki ilyen géppel rendelkezik, annak természetesen az azonnal beszerzést javasoljuk. Innen meg is tehetitek!


UPDATE:Végre megérkezett kisebb felbontásban is az Episode One trailere, így aki még nem látta, az ilyen formában is megnézheti, ehhez pedig el kell, hogy ballagjatok IDE!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás