Oldal kiválasztása

The Ship – HL2 kicsit más környezetben

The Ship – HL2 kicsit más környezetben

A Mindscape bejelentette a The Ship szeptemberi megjelenését PC-re.A The Ship eredetileg egy Half-Life modként látta meg a napvilágot, ám azóta annyira továbbfejlesztették, hogy egy teljes egyjátékos és multiplayer játékot készítenek belőle.

A játékban keveredik az FPS, a külső nézeti játék, valamint a Sims-stílusú szükségletek rendszere (étel, alvás, szociális szükségletek). Lehet benne felfedezni, nyomozni, túlélni, lopakodni, szervezkedni, gyilkolni többféle módozatban, mint amilyenek az Arcade, a Hunt, Elimination, Deathmatch, Duel, melyek közül csupán az első offline játékmód.

A Hunt (vadászat) talán a legérdekesebb mind közül. Itt a játékosok megkapják a célpontjaik nevét, majd egyetlen feladatuk, hogy levadásszák ellenfelüket bármilyen módszerrel és eszközzel, ami csak kezük ügyébe kerül. Vagy a legutolsó életben maradó vadász, vagy pedig az nyer, akinek a legtöbb pénzt sikerül összegyűjtenie. Természetesen ehhez a játékmódhoz jól kell ismerni a pályákat, ugyanis mindegyik hajón vannak rejtett utak, szobák, titkos fegyverek és egyéb felfedezendők.

A játékot a Half-Life 2 motorja hajtja, megjelenését pedig szeptemberre tették. Az E3 során többet is megtudhatunk majd a játékról.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »