Oldal kiválasztása

Command & Conquer 3 Tiberium Wars

Command & Conquer 3 Tiberium Wars

Hivatalosan is bejelentve!

Az Electronic Arts végre hivatalosan is elismerte, amiket a PC.Gamer tulajdonosai már tudhatnak, hogy készül a Command & Conquer-széria 3. része, amely a Command & Conquer 3 Tiberium Wars nevet kapta a keresztségben. Az Electronic Arts már a játék hivatalos oldalát is elindította, amin az új logót is megcsodálhatjuk. Igaz még hangoztatják, hogy ez a cím még csak a projekt nevét takarja, de várhatóan ez lesz a végleges játék címe is. Majd meglátjuk 2007-ben, ugyanis akkorra ígérik a prodoktum megjelenését.


Nem sok információt szivárogtattak ki a srácok, de az már biztos, hogy az Angyalok Városában folyik a fejlesztés. A GDI és a NOD fog összecsapni a 3. részben is, de nem lesznek egyedül. A korábbi részek nagy erőssége a kampány volt, amit szerencsére most is kiemeltek. Részletesen kidolgozott történetszál várható. A játék 2047-ben játszódik, szóval nem olyan távoli jövőben. A Tiberiumé újfent a főszerep, amely nagy mértékben megfertőzi már a Földet. A NOD-nak sikerül egy megrázó csapást mérnie a GDI-nemzetre, akiket nekünk kell újra megerősítenünk. Izgalmas feladat lesz.


A játék grafikai motorja a Generals-al ismerté vált SAGE lesz. Az első hivatalos képet már láthatjátok is nálunk. Nem semmi látványban lesz részünk. 2007-ben…

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »