Még meg sem érkezett a Half-Life 2 első kiegészítje, az Epidose One, Gabe Newell a PC Gamer magazin legfrissebb számában elárulta, hogy meg sem állnak négy részig.

Igen, Gabe Newell mostanában előszeretettel fecseg kicsikéjéről. Nem is olyan rég még a GameInformer csapatának nyilatkozott, hogy májusban érkezik az Episode One, melynek régebbi munkacíme az Aftermath volt. Ezt a hírt gyorsan meg is cáfolta a Valve és közölték, hogy csakis nyár közepe tájékán érkezik meg az első add-on a HL2-höz.


Gabe koma ezúttal a legfrissebb PC Gamer magazinban olvasható cikkben kotyogott ki pár érdekes infót. Először is megtudhattjuk az irományból, hogy egy trilógiát készítenek az Episode-ból, így az első részt követi majd egy második, amit a Valve-n belül ezúttal egy másik részleg kapott meg, majd pedig érkezik az Episode 3, amelynek munkálatai elég régóta folynak. Külön érdekesség még, hogy Newell azt is elárulta, hogy készül az Episode 4 is, melyet egy külsős kis csapat hegeszt majd és ami egy teljesen önálló sztorival lesz felvértezve. Emellett az is olvasható a PC Gamer-es arcok cikkében, hogy esetleg egy “nézdahátam” Half-Life is elkészülhet a közeli jövőben. Talán az idei E3-on mindenre fény derül!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás