Három dimenzióban.

Már régebben lehetett hallani, hogy a Jagged Alliance-széria nem tűnik el a süllyesztőben, de most végre konkrétumokkal is szolgálhatunk. A játék címe Jagged Alliance 3D lesz és a következő információk szivárogtak ki:


A fejlesztő az orosz MiST land, akik kikötötték, hogy nem szeretnék elveszíteni a régi rajongókat sőt, újakat akarnak szerezni. Ezt úgy szeretnék elérni, hogy a kezelőfelületen szinte semmit nem fognak változtatni, meghagyják a jól bevált sémát. A játék stílusa is valósidejű stratégiai játék lesz megtartva a széria igen komoly RPG rendszerét. Még a karaktereket is ismerősként köszönthetjük majd.


Az újdonság a játék grafikai motorjában lesz igazán, 3D-ben kommandírozhatjuk hőseinket. A kidolgozás igen részletesnek ígérkezik mint az első képeken láthatjátok. Több mint 100 fegyver várható amelyeknek hatásai a fizikában is megmutatkoznak majd. Érezhető lesz a különbség ha egy 0.52mm-es pisztollyal, vagy egy 7.62mm-es gépfegyverrel ritkítjuk majd az ellent. Változatos helyszínek, változatos akció. Csak a megjelenést nem tudjuk… még.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás