Oldal kiválasztása

Később jelenjen meg a Heroes V!

Később jelenjen meg a Heroes V!

A játék rajongói azt kérik a fejlesztőktől és a kiadótól, hogy halasszák el az ötödik rész megjelenését.A Heroes-rajongók elég népes tábort tudhatnak magukénak, és példaértékű, ahogy a rajongás mellett építő jellegű kritikával is próbálják elérni, hogy a készülő játék minél jobb lehessen. Ám arra talán senki sem számított, hogy azt fogják most követelni a készítőktől, hogy még ne adják ki a játékot a kezeik közül, és halogassák a megjelenést.

A játékosok egy site-ot is indítottak, amelyen szerepelnek azon rajongói oldalak is, amelyek csatlakoztak a kezdeményezéshez. Az egész felbolydulás oka, hogy a nemrégiben elérhetővé vált bétában óriási bugok maradtak még, és a játék rajongói úgy érzik, hogy még bőven van munka addig, ameddig egy kerek egész formálódhat az ötödik részből. Éppen ezért kérik a Ubi Softot, hogy gondolja újra a kiadás dátumát és hagyjon elegendő időt arra, hogy ezeket a hibákat a programozók kijavíthassák.

Nem egy mindennapos kezdeményezés, de reméljük, sikerrel járnak majd a protestálók, ugyanis ez csak a játék előnyére válhat hosszú távon.

Translate »