Oldal kiválasztása

Ingyen játék – Oddworld: Abe’s Oddysee

Ingyen játék –  Oddworld: Abe’s Oddysee
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egy régi és nagyon jó platformert kapunk most ajándékba, az Oddworld: Abe’s Oddysee azonban nem az egyetlen a szériából, a társaira 80%-os kedvezmény érhető el a következő pár napban.

Abe™, a RuptureFarms első osztályú padlófényesítője, a sors szeszélye által kiválasztva hirtelen egy kalandokkal teli életbe röpült, amikor véletlenül kihallgatta főnöke, Molluck a Glukkon™ tervét, hogy Abe-ből és Mudokon társaiból Fincsi Falatokat készít, egy utolsó elkeseredett lépésként Molluck csőd szélén álló húscsomagoló birodalmának megmentésére.
Miközben elmenekült a RuptureFarms-ról, egy látomást kapott a titokzatos Nagy Arctól, mely megmutatta, hogy Abe-nek nem csak Mudokon társait kell megmentenie, de meg kell védenie Oddworld minden teremtményét a ragadozó Magog Kartelltől.
Miután teljesítette a fáradtságos templomi próbatételeket, és keresztülutazott a pusztaságon Elum barátjával, Abe megkapta a Shrykull csodás erejét. Visszatérve RuptureFarms-ra, Abe elpusztította a mocskos mészárszéket, megmentette társait, és lehívott pár rendesebb villámot Molluck hegyes fejére.

<iframe src="//store.steampowered.com/widget/15700/" frameborder="0" width="100%" height="190"></iframe>
Translate »