Oldal kiválasztása

Hiányoznak a böngészős játékok?

Hiányoznak a böngészős játékok?
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az internet hajnalán, amikor még nem volt minden háztartásban 3 féle konzol és még a kutyának is egy laptopja. A 90-es évek gyermekei online böngészős játékokkal játszottak. Ezek egyszerű, főként pixeles grafikájú 2D játékok voltak, amiket első nekifutásra ki tudott végezni bárki.  Erre szükség is volt tekintve, hogy az elért eredményeinket nagyon ritkán tudtuk elmenteni. A startlap játékok és a miniclip games két talán legnépszerűbb oldalak voltak, tele több száz játékkal, melyek közül válogathattunk.

Ezek és a hasonló oldalak még mindig elérhetőek, sőt új felfedezéseket is lehet találni. A Plays.org is egy ezek közül, ahol több száz játék vár minket ingyenesen!

A klasszikus tower defense játékoktól, a point and click történet mesélésen át, egészen a kalsszikus Tetrisz-ig mindent megtalálhatunk. Az összes játék egy tutorial pályával kezd mely 1 perc alatt megtanítja, az egyáltalán nem bonyolult irányítását és szabályait az adott mini game-nek

Licenszelt karakterekkel is találkozhatunk böngészés közben így akár DC vagy Marevel szuperhősökkel is játszhatunk. Főként olyan játékokban ahol a hangsúly az ügyességen van, természetesen semmi komolyra nem kell gondolni, hiszen ez egy mini game-ekből álló gyűjteményről beszélünk. Ám azt meg kell hagyni, hogy annak kiváló és azoknál a címeknél ahol kivitelezhető még történet is van az egész mögött.

Összességében az oldal és játékai szuperek, nem hiszem, hogy az idősebb generáció sokszor fog ellátogatni hasonló oldalakra, bár meg kell hagyni, hogy míg kipróbáltam több órán át képes volt magába szívni az egyszerűsége. A fiatalabb generáció viszont nagy élvezetet lelhet benne, azoknak a szülőknek, akik nem áll módjukban vagy csak nem szívesen költenek videojátékra gyermekeiknek, ugyan akkor nem ellenzik, hogy játszanak, egy tökéletes lehetőség a Plays.org

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »