Oldal kiválasztása

Heti filmbemutató: Lego Batman – A film

7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A héten kerül mozikba a legújabb LEGO-kaland, amely ezúttal Batman történetét és magányos kis világát mutatja be nekünk. A február 9-én debütáló filmet ugyanaz a társaság készítette, mint A LEGO kalandot, és természetesen felbukkan benne számos legósított karakter a Batman-univerzumból.

A LEGO kaland bebizonyította, hogy egy kocka is lehet vicces, és sok poénból hatalmas siker épülhet. A film alkotói most összerakták a LEGO Batmant: a jog és igazság magányos védelmezője apró, sárgafejű figuraként is legyőzhetetlen – és nagyon szórakoztató.
Jokernek elege van. Eddig ahányszor csak megpróbálta lerombolni Gothamet, Batman mindig közbelépett. A csuklyás hős mégsem akarja elismerni, hogy az őrült vigyori a legmenőbb főgonosz – erre ő egy szörnyű tervvel akar bizonyítani.
Eközben Batmannek is megvan a maga baja. A város új rendőrfőnököt kap, véletlenül örökbe fogadott egy túlbuzgó kissrácot, és már a kedvenc étele, a konyakos homár sem ízlik neki úgy mint régen. Mit tehet egy szuperhős, ha nincs jó kedve? Akcióba lép: és Gothamben elképesztő események sorozata veszi kezdetét…

Addig is, amíg a bemutatóra várunk, vessetek egy pillantást erre az oldalra, ahol saját batmanes LEGO-figurát kreálhattok magatoknak:

A filmről természetesen hamarosan kritikát is olvashattok magazinunk hasábjain.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »