Oldal kiválasztása

Heti filmajánló: Gringo

Heti filmajánló: Gringo
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A sötét humor, az akció és a dráma tökéletes keveréke alkotja azt a koktélt, amit Gringónak hívunk! Főhősünket elküldi a főnöke Mexikóba, hogy az újonnan feltalált marihuánás tablettát bemutassa, ahol az üzletember Harold Soyinka (David Oyelowo) egy kellemetlen helyzetben találja magát, amikor is kiderül, hogy főnöke átverte az ottani kartellt, és ez rajta csattan. Haroldnak innentől át kell alakulnia a szerény törvénytisztelő polgárból egy üldözött bűnözővé, aki kőkeményen küzd az életéért ebben a rettenetesen veszélyes helyzetben.

Az ausztrál származású Nash Edgerton először színészként és dublőrként szerzett magának hírnevet Hollywoodban, több mint 100 filmben, beleértve a Mátrixot és a Star Wars második részét. Két forgatás között rövidebb filmekkel foglalkozott, mint például a díjnyertes Pók (Spider) című alkotásával, ami végül a nagyobb filmek megírásához vezetett.

Elmondása szerint amikor először látta a film ötletét, érezte, hogy ebbe az alkotásba rendesen bele tudja mélyeszteni a fogait, tetszett neki a történet, ám úgy gondolta, hogy elég abszurd, de egy kis változtatással van benne potenciál. A filmjeit főként úgy rendezi meg, hogy abban mindig magas fokú akció és a karakterek által bemutatott komédia legyen, emellett pedig mindig igyekszik hangot adni a karmának.

Március 22-től látható a mozikban!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »