Oldal kiválasztása

Hearthstone – Days of the Frozen Throne esemény

Hearthstone – Days of the Frozen Throne esemény
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ahogy azt már a Hearthstone játékosok megszokhatták, a Blizzard bizonyos időközönként egy-egy külön eseménnyel kedveskedik nekik, aminek egy a Warcraft univerzumból ismert központi szereplője is van (legutóbb Ragnaros volt). A kinti hűvös időt a fejlesztők tovább tovább fagyosították, és ezúttal a tűz ura helyett a Lich King látogatta meg a játékosbázist.

Azon felül, hogy kaptunk egy új Tawern Brawl-t ahol ezúttal a hősök Death Knight változatával kell elagyabugyálni a másikat, számos más érdekességet is tartogat magában az esemény.

Akik belépnek a játékba, rögtön egy arany Happy Ghoul-lal lesznek gazdagabbak, ami nemcsak, hogy elképesztően aranyos a Heal Zoolock paklikba elengedhetetlen szerepe van, ha pedig valaki úgy dönt, nincs rá szüksége, azonnal betörheti 100 dustért.

Ezenfelül érkezett 2 darab legendás küldetés is, amik teljesítésével 300-300 aranyat lehet bezsebelni, ami lássuk be, nem kevés. Egészen pontosan, ha valaki megcsinálja mindkét feladatot, az pont 4 aréna vagy 6 csomag kártya árával lesz gazdagabb.

Akinek ez még mindig nem elég, és úgy dönt, hogy pénzt is szeretne költeni az esemény alatt, nos erre is van lehetőség. A Days of the Frozen Throne ideje alatt, elérhető bárki számára egy úgynevezett „Bundle Up Bundle” amely 30 paklit tartalmaz a Knights of the Frozen Throne kiegészítőből, és természetesen nyomott áron, 20 euróért lehet beszerezni, így ha valakinek még hiányoznak Legendás lapok a készletéből, ez egy elég jó alkalom lehet a pótlásukra.

Azonban érdemes sietni, ha valaki még nem gyűjtötte be az ajándék lapot, és még a küldetések sincsenek kész, mert a Lich King és hű szolgái ma éjfélkor visszavonulót fújnak, így aki addig nem zsebeli be az extrákat az bizony hoppon marad.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »