Oldal kiválasztása

Hatalmasat ugrottak az Apex Construct eladásai

Hatalmasat ugrottak az Apex Construct eladásai
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).
Igencsak furcsa dolog történt a napokban. Biztos mindenki hallott már az Apex Legends nevű játék sikeres startolásáról. A február 4-én indult legújabb és ultrahype-olt Battle Royale-játék annyira sikeres lett, hogy névrokonát is elkezdte felhúzni a csúcsra.

Az alapvetően ingyenes játék ugyanis osztozik az Apex néven egy Steamen kapható VR-játékkal, az Apex Constructtal. A Redditen olvashattuk, hogy 4000%-os növekedése volt a játék steames oldalának, miután a Legends megjelent. Ez önmagában még nem is annyira durva, viszont rengetegen be is ruháztak a játékra, arra számítva, hogy ez a legújabb Battle Royale, amiről mindenki beszél. Az olyan apró részleteket, hogy a Steam-oldalon megtalálható a játék leírása, illetve hogy szükséges hozzá a VR-felszerelés, hagyjuk teljesen figyelmen kívül, mert betudható egyszerű kapkodásnak, ám az már sokkal szomorúbb, hogy nem is kevesen úgy vásárolták meg, hogy egyébként az Apex Legends nem is kapható Steamen.

Az Apex Construct egyébként  egy nagyon ötletes és jó kis VR-játék, amely minden platformra elérhető, ami VR-t kezel. De sajnos ezt a nagy érdeklődést nem magának köszönheti. Mindenesetre vicces történet, és mi jót nevettünk rajta. Aztán ki tudja, lehet, a két cég csinál egy közös VR Battle Royale-játékot. Az lenne csak az igazán király.

Translate »