Oldal kiválasztása

Grand Theft Auto 6 – Elkezdődtek a munkálatok?

Grand Theft Auto 6 – Elkezdődtek a munkálatok?
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Rockstar Games  gőzerővel dolgozik a jövő tavasszal megjelenő Red Dead Redemption 2-n, ám úgy tűnik tudnak időt szakítani a másik arany tojást tojó tyúkjukra is: következő fázisába léptek a Grand Theft Auto következő részének munkálatai. Persze még semmi sem lett hivatalosan megerősítve, az alábbi pár információ bizakodásra adhat okot.

A NeoGaf szemfüles dolgozói akadtak rá Tim Neff önéletrajzára, aki színész-kaszkadőrként dolgozik. Több kisebb szerepe is volt filmekben illetve sorozatokban, de ami minket érdekel az a következő képen látható:

Amint itt látható, nem elég, hogy az Red Dead Remeption 2 egyik szereplőjét is ő formázza majd, az önéletrajza szerint a Grand Theft Auto 6. részében is szerepe lesz, ergo nagy valószínűség szerint egy komolyabb, már nem csak elméleti fázisba lépett a játék. Az elemzők 2020 környékére datálják a megjelenést, így még bőven van idő, hogy mindenre fény derüljön. Persze arról is lehet szó, hogy csak csalinak lett beírva a GTA, hogy eltereljék a figyelmet egy másik, még be nem jelentett projectről, hisz már erre is volt példa a történelemben.

Az úriember teljes önéletrajzát itt találjátok: KATT

Translate »