Oldal kiválasztása

Get Even – A zene ereje

Get Even – A zene ereje
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Get Even koncepciója igen érdekes, magát a játékot elég régen jelentették be majd eltűnt. De az már biztos, hogy idén megjelenik hála a Bandai Namconak. Az alaptörténet az, hogy a főszereplőnk egy elmegyógyintézetben ébred, és csak egy dologban biztos a nevében és az emlékeiben: egy lányt lát lekötözve aki mellett egy bomba van. De biztosan ezek a mi emlékeink? Így adva is van a feladatunk, meg kell találni a lányt illetve kideríteni, hogyan is kerültünk az elmegyógyintézetbe.

De a friss videó nem magáról a játékmenetről vagy a történetről szól, hanem a zenéről. Nagyon örültem, hogy az egyik kedvenc zeneszerzőm, Olivier Deriviere készíti a játékhoz a zenét, innentől abban biztos vagyok, hogy fenomenális lesz és a játékhoz hozzá fog adni. A videóban megismerhetjük, a számokat, hogyan készítették, a brüsszeli filharmonikusokkal rögzítették. Valamint az Aurora-3D technológiát használják, ez miatt a Get Even-t érdemes lesz fejhallgatóban játszani mert olyan érzésünk lesz, mintha körülöttünk játszanának.

Ha esetleg nem ugrana be, hogy Olivier Deriviere eddig milyen játékok zenéit készítette akkor pár példa: ObsCure 1-2, Alone in the Dark, Remember Me

A Get Even május 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Translate »