Oldal kiválasztása

Call of Duty WWII – Ismerkedjünk a Multiplayerrel

Call of Duty WWII – Ismerkedjünk a Multiplayerrel
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Call of Duty-k igazi vonzereje mindig is a multiplayer volt (igaz az utóbbi részekről ez kevésbé mondható el), ez nem lesz máshogy a WWII esetében sem, hiába kapunk majd az ígéretek szerint egy drámai, brutális és epikus single részt. Persze az E3-on az új COD is kint van, így nagyon sokan rárepültek és készültek is videók szép számmal. És már most, a rendezvényen bemutatkozott egy új játékmód, a War Mode.

De mi is a War Mode? Leginkább a Battlefield operations vagy az Overwatch hibrid játékmódjaira emlékeztet. Mindig adva van valamilyen feladat pl.: Védjünk meg egy épületet, építsünk fel egy hidat, pusztítsunk el valamit, kísérgetni kell járművet. Ha teljesítjük a feladatott akkor haladhatunk tovább a térképen egy újabb küldetés felé. Ha ez nem lenne elég, akkor a Zombi módból is kölcsön vették az építés részt, így felhúzhatunk géppuska állásokat, fedezékeket.

Roboghatunk tovább, mert van még bőven látnivaló a Call of Duty WWII multipalyer részéből. Az egyik legkedveltebb játékmód innen sem maradhat ki, a Domination. Amibe nem igazán raktak újdonságot (de, minek is? úgy imádjuk ahogy van) van 3 pontunk a térképen amiket el kell foglalnunk és megtartani, ahány nálunk van úgy kapjuk a pontokat és ha elértük a kellő mennyiséget, nyertünk.

Translate »