Oldal kiválasztása

Beholder – Switch Játékteszt

Beholder – Switch Játékteszt85% XP85% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Beholder lényege, hogy állami utasításra, egy hotelba költözve figyeljük meg a lakókat és jelentsünk minden gyanús tevékenységet. Főbérlőként minden hatalom a mi kezünkben van: lehetünk mintapolgárok és jelenthetünk mindent, de akár zsarolhatunk, sőt még be is márthatunk másokat annak érdekében, hogy céljaink teljesüljenek. Azonban a játékról magáról már született egy jó kis teszt, a kolléga tesztjét pedig itt olvashatjátok a játékról.

Döntéseinket úgy kell alakítanunk, hogy a családunk, az állam és a forradalmárok igényeit egyaránt kielégítsük. Azt, hogy ezekből melyiket tartjuk elsődlegesnek már csak a saját lelkiismeretünk kérdése, amit folyamatosan próbára tesz a játék minden egyes feladata.

A Nintendo Switch változat a konzol számára elkészített teljes kiadás, ami tartalmazza a Blissful Sleep DLC-t is. A játék tökéletesen fut dokkolt és hordozható állapotban is, vizuálisan pedig hozza azt a sötét, komor, egyedi hangulatot, ami a játékra jellemző.

A játék tökéletesen hozza azt a komor, sötét képet, amit ettől a korszaktól elvárhatunk, és a család/állam/forradalmárok igényeinek kielégítése folyamatosan megkérdőjelezi, hogy vajon mi jó emberek vagyunk-e még.

Összességében teljesen meg vagyok elégedve a Beholder hordozható változatával. Érdekes színfoltja lesz a Nintendo Switch világának, azonban ha valaki korábban sem szerette, nem biztos, hogy most fog rákapni. A játék hibái és erényei egyaránt jelen vannak, azonban ha eddig kimaradt, érdemes lehet vele tenni egy próbát.

Értékelés

85%

Összefoglaló Sötét tónusú stratégiai, menedzselős játék, mely egyedi hangulatával és világával képes ideig-óráig lekötni, azonban a repetitív játékmenet az arra érzékenyeket könnyen elüldözheti egy idő után.

85%
Translate »