Oldal kiválasztása

Fridge fesztivál és Meex Games

Fridge fesztivál és Meex Games
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Most hétvégén rendezik meg a Fridge fesztivált a Városligeti Műjégpálya területén, egyben pedig pénteken hivatalosan bemutatkozik a Meex Games is.

Csütörtöktől vasárnapig áll a bál a Városligetben, ugyanis a Fridge fesztivál keretein belül olyan előadókat hallgathattok meg, mint a Scooter, a Freestylers, a Dub Fx vagy Ganxsta Zolee és a Kartel, illetve az Irie Maffia. Mindezek mellett természetesen lehetőség lesz napközben hódolni a téli sportoknak is, legyen szó síelésről, korcsolyáról vagy éppen snowboardról. Illetve lesznek bemutatók és egyéb látványos programok is. Akik pedig virtuális szórakozásra vágynak, azoknak irány az Xbox Fun Base, ahol X360 és Kinectes játékokkal lehet játszani.

 

Az eseményhez társították a Meex csoport legújabb tagjának, a Meex Games-nek a bemutatkozását is, akik aránylag újabb szereplői az online játékboltok piacának, és ahogy az akcióikat elnéztük, nem csupán a legújabb játékokra feküdtek rá, hanem korábbi megjelenéseket is megpróbálnak kedvezményes áron elérhetővé tenni. Reméljük, a pénteki bemutatkozás során többet is megtudunk róluk. Illetve természetesen magáról az eseményről is tudósítunk majd.

Egyszóval, ha még nincs programotok a hétvégére, akkor most szóltunk. (Budapest, Városligeti Műjégpálya, 2011. november 10-13.)

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »