Oldal kiválasztása

Halo: CE Anniversary – Kinect támogatással érkezik

Halo: CE Anniversary – Kinect támogatással érkezik
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei E3-on mutatkozott be hivatalosan a Halo tizedik születésnapja alkalmából készülő Halo: Combat Evolved remake, mely Phil Spencer bejelentése szerint Kinect támogatással fog megjelenni.

A Los Angeles-i rendezvényen hivatalosan is bemutatkozott a Halo: Combat Evolved ünnepi kiadása, amiről szépen lassan csordogálnak az információk, így a napokban kiderült, hogy Kinect támogatást is élvezni fog a HD remake. Mindezt a Microsoft Game Studios elnöke, Phil Spencer jelentette be a Gamespotnak adott interjúban, melyben elmondta, a Microsoft stratégiája, hogy minden first-party fejlesztése valamilyen formában mozgás- és hangérzékelős támogatást kapjon.

 

A játékkal kapcsolatban Dan Ayoub, a 343 Industries producere is nyilatkozott, aki a CVG-nek elmondta, a játék egyjátékos módja valóban két különböző engine-nel készül, de a multiplayer szekció is külön grafikus motort használ majd. A csapat a Halo: Reach alapjaira fog építkezni, így több fronton is megújul majd a Halo: CE többjátékos módja, többek között kapunk jetpackeket is. Ayoub azt is megerősítette, hogy a korábban bejelentett kétfős kooperatív mód a LIVE-on és osztott képernyőn keresztül is játszható lesz.

 

A Halo: CE Anniversary november tizenötödikén fog megjelenni, kizárólag Xbox 360-ra.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »