Oldal kiválasztása

Call of Duty: Elite – Előfizetéses rendszer, kiszivárgott videó

Call of Duty: Elite – Előfizetéses rendszer, kiszivárgott videó
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Napvilágot láttak a Call of Duty sorozat online szekcióját összefogó Call of Duty: Elite szolgáltatás első részletei, mely a Modern Warfare 3-mal egyidőben, november nyolcadikán rajtol majd el.

Az online platform a jövőben azt a feladatot igyekszik ellátni, hogy egységesítse a PC-s és konzolos Call of Duty rajongókat. A szolgáltatás alapfunkciói teljesen ingyenesek lesznek, és az előzetes hírek szerint a Modern Warfare harmadik részével egyidőben, november nyolcadikán élesíti az Activision az Elite-t.

 

 

Az Activision közösségi menedzsere, Dan Amrich a Wall Street Journalnek adott interjúban elmondta, a szolgáltatás alapvető funkciói, úgy mint a Facebookot érintő közösségi funkciók, a játékos statisztikáját követő eredménytáblázatok, ranglisták teljesen ingyenesek lesznek, sőt, magát az Elite-et nem is lesz kötelező használni, az ugyanis teljesen független lesz a megjelenő részek online szekciójától. Ettől függetlenül lehetőség lesz prémium tartalmakért fizetni, mint például új többjátékos pályákért, skinekekért, fegyverekért, azok egy előre meghatározott havidíj ellenében hozzájuthatnak majd az extrákhoz.

Translate »