Oldal kiválasztása

Final Fantasy XIII – Részletek a harcrendeszerről

Final Fantasy XIII – Részletek a harcrendeszerről
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Rengeteg információval bírunk a Final Fantasy XIII harcrendszeréről, a Gametrailers legényeinek összefoglaló videója mégis rengeteg érdekes, vadiúj elemet foglal össze.

Nagyon úgyfest, hogy 2010 végén debütálhat Európában a Final Fantasy várva várt új epizódja. Legalábbis a játék producere, Yoshinori Kitase eme reményének adott hangot. Ez azt jelentené, hogy a Square Enix felrúgná a korábbi epizódoknál bevált metódusát, és egyidőben érkezne Európába és az USA-ba is a produktum.

 

A Final Fantasy XIII harrendszeréről már számos infót közültünk, a legfrissebb a fejlesztők által korábban is használt Active Time Battle harcrendszer, ami ezúttal is főszerephez jut. Akik esetleg nem ismerik az előző részeknek, azoknak mondom, hogy ennek a lényeg, hogy a különböző varázslatok, vagy óriási kardunkkal kivitelezett látványos kombók esetén egy virtuális mérőcsíkról folyamatosan szipkázza le a rendelkezésre álló "időtartamot" a rendszer. Természetesen a látványosabb kombinációk nagyobb mértékben szívnak le a csíkból.

 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »