Oldal kiválasztása

BlizzCon 2007 – Lichkirály és a Burning Crusade

BlizzCon 2007 – Lichkirály és a Burning Crusade
17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap délután lezajlott egy sajtóesemény, ahol a Blizzard képviselő egy apró érdekességről számoltak be.

J. Allen Brack, Rob Pardo és Frank Pearce a Blizzard és a WoW meghatározó személyiségei tegnap délután tartottak egy sajtómegbeszélést, ahol szóba került egy égető probléma, amire egyelőre még ők maguk sem tudják a megoldást.

A tavalyi GC-n a Blizzard kijelentette, hogy évente egy vadonatúj kiegészítőt szeretne összedobni a World of Warcrafthoz, ami annyit jelent, hogy az új add-onok valamikor karácsony magasságában kerülhetnek mindig a boltok polcaira. A Wrath of the Lich King megjelenési dátumát egyelőre még homály fedi, de nincs kizárva, hogy fél éven belül megérkezik a teljes verzió.

Azonban nem ez a legégetőbb problémája most a csapatnak. A sajtóeseményen ugyanis kiderült, hogy lehet szükség lesz a Burning Crusade-re a második kiegészítő futtatásához, ami igencsak komoly pluszkiadásokat jelentene azok számára, akik ki szeretnék próbálni a következő küldetéslemezt. Létezik egy olyan verzió is, ami szerint a Wrath of the Lich King mellé ingyen osztogatnák a Burning Crusadet, de ez több fronton is kicseszés lenne. Egyrészt azok, akik már megvásárolták a BC-t joggal boszankodhatnak, hiszen durván ugyanannyi pénzért most mégegyszer meg kell vásárolniuk a játékot. A másik oldalon az árusok állnak, akik a már eladott BC-k után befolyt profitot most igencsak elbukják.

A lépés viszont szükségesnek tűnik, hiszen ahhoz, hogy Northrend hófödte dombjain barangolhassunk 60-70-es szintű karakterekkel kell rendelkeznünk, ehhez pedig szükség van a BC-ben megszerzett tapasztalatokra, karakterekre, egyszóval mindenre.

Várjuk a végleges döntést!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »