Oldal kiválasztása

Buffként kerülhetnek a Plague Inc.-be az oltást ellenző szülők

Buffként kerülhetnek a Plague Inc.-be az oltást ellenző szülők
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A change.org nevű peticiós oldalon inditványozták, hogy a Plague Inc. nevű játékba bekereüljenek az oltást ellenző szülők, mint buff. Aki esetleg nem ismerné a játékot, a lényege az, hogy az egész Földet megfertőzzük egy halálos vírussal, amit mi találunk ki. Lényegében stratégiai elemekkel kell elpusztítanunk egy biofegyverrel a világot. Kicsit morbid, de ötletes játék, relatíve nagy sikert is aratott, és mint látjuk, még a mai napig foglalkoznak vele az emberek.

Az oltásellenesség egy komoly probléma a világban, olyan fertőzések és vírusok térnek vissza, amikről azt hittük legyőztük őket és teljesen kihaltak, mindezt azért, mert vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy az oltás felesleges, vagy éppen egy összeesküvés része. Ami a probléma, az az, hogy nem maguknak, hanem a gyerekeiknek ártanak ezzel, a többi velük egy légtérbe kerülő lurkóról nem is beszélve.

Lényegében egy jó ötlet ennek a funkciónak a hozzáadása a játékhoz, egyrészt van benne realitás, másrészt pedig egy erős jelzés azok felé, akik így gondolkodnak. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek gond, ha nem oltatják be a gyermekeiket a felnőttek? Válaszokat írjátok le kommentben itt vagy facebook-on, és ha játszotok a játékkal, szavazzatok, hogy bekerüljön ez az új elem a játékba!

Translate »