13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ugyan az első Mass Effect 3 konkrétumokra csak április végén derül fény, minden jel arra utal, hogy a BioWare a második résztől eltérő, a Dead Space-re hajazó felülettel vértezi fel a trilógia befejező felvonását.

A BioWare cspata jelenleg is azon dolgozik, hogyan tudná a Dead Space környezetbe szinte teljesen belesimuló interfészének egyes elemeit átemelni a Mass Effect harmadik részébe. Mindezt Brenon Holmes a BioWare hivatalos fórumán jelentette be, ahol többek között azt is elárulta, hogy arra biztosan nem kell számítani, hogy Shepard hátára is HUD-elemek kerülnek, ugyanis a fedezékrendszer miatt nem lehet megoldani, hogy a játékosok az odakerülő információkról is állandó, folyamatos tájékoztatást kapjanak.

 

Holmes arra is ígéretet tett, hogy az ellenfelek felismerhetőségén is sokat fognak javítani, az első két részben ugyanis a távoli sziluettek alapján nem lehet azonnal rájönni, milyen ellenféllel is lesz dolgunk. A BioWare szeretné, ha a játékos időben felismerné az ellenféltípusokat, és külső alapján el lehessen dönteni, hogy az adott ellenfél várhatóan milyen fegyverrel rendelkezik, mit fog csinálni, és milyen taktika lehet ellene hatásos.

Legfrissebb bejegyzések

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08

Gord – Játékteszt

Túlélő városépítés egy szláv folklór inspirálta világban.

2024-04-07