Kategóriák: Hírek

Chicks n Vixens Windows Phone 7-es telefonokra

13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az utóbbi időben elég komolyan elharapózott az Angry Birds-kultusz, aminek következtében természetesen megjelentek a klónok is. A WP7-re megjelent verzióval sikerült túlszárnyalni az elődöket is.

Nagyon sok újdonságot nem lehet mondani a játékról, hiszen a koncepció ugyanaz, mint a kastélyrombolós játékokban, vagy bármely más utánérzés esetén. Itt most éppenséggel háztájival dobálhatjuk meg a rókákat, akik egyébként piszkosul idegesítő jelenségnek számítanak, mert ha nem sikerül őket jól eltalálni, képesek elkapni a rájuk eső elemeket (pl. faoszlopokat), ha pedig nem jártunk sikerrel, és akár csak egy is életben maradt, akkor táncra is perdülnek. Különböző kotkodácsoló jószágokkal próbálkozhatunk a ravaszdik likvidálása során, van, amelyik pl. tojást pottyant ki magából, míg egy másik öngyilkos merénylőként száll a ringbe, és a képernyőre koppintva aktiválhatjuk a törzsére tekert robbanószerkezetet. Természetesen itt is a későbbi pályákon majd taktikáznunk is kell, nem mindegy, a sorrendnek megfelelően pontosan hová célozzuk be a szárnyasainkat.

 

A játék kiváló unaloműző, ráadásul temérdek pálya található meg benne. Ahogy más alkalmazások esetében, itt is van próbaverzió, és a teljes változat is csupán 0.75 fontba kerül, ami óriási fegyvertény a sokszor 2-3 font költséggel járó alkalmazásokkal szemben. Ne az XBOX Live alkalmazások között keressétek, mivel nem került be közéjük (valószínűleg ezért is maradhatott ilyen olcsó). Ha pedig leszedtétek a játékot, akkor a főképernyőn felajánlott ingyenes Chickens Can Dream című alkotást is érdemes beszerezni, amely főszereplője szintén egy szárnyas lény, ám itt teljesen másról van szó, mert folyamatosan lefelé esik főhősünk, és a giroszkóp segítségével kell őt irányítanunk.

 

A Chicks n Vixens az utóbbi idők egyik legjobb független játéka, amelyben egyedül a kevés és idegesítő zene lehet negatívum, illetve néhány kisebb bug. Viszont jó hír, hogy az alkalmazást folyamatosan fejlesztik, így újabb pályák és javítások is várhatók folyamatosan.

Legfrissebb bejegyzések

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08

Gord – Játékteszt

Túlélő városépítés egy szláv folklór inspirálta világban.

2024-04-07