13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szokatlan formában tér vissza Spyro, az Activision új alkotása, a Skylanders: Spyro’s Adventure ugyanis igyekszik ötvözni a hagyományos játékfigurákat a virtuális változattal.

A Skylanders: Spyro’s Adventure lényege, hogy kezdetben három különböző játékfigura áll majd rendelkezésünkre – összesen 32 lesz, amiket utólag szépen meg lehet majd vásárolni -, amiket egy "portálra" ráhelyezve megjelennek majd a virtuális játékban. Az egyes figurák képességei fejleszthetők lesznek, mindegyik rendelkezik majd egyedi tulajdonságokkal, a fejlődést pedig meg is őrzi a játékfiguránk. Lehetőség szerint kooperatív módban is vitézkedhetünk, ehhez egy másik "portálon" kell elhelyeznünk egy másik játékhőst. A munkálatokhoz komoly neveket sikerült megnyernie az Activisionnek, így a figurák tervezésében Tom Hester, a Shrek karaktertervezője segédkezett, a zenét Hans Zimmer jegyzi, a történetet pedig a Toy Story forgatókönyvírói, Alec Sokolow és Joel Cohen jegyzik. Az alapvetően 6-12 éves gyerkőcöknek szánt játék egyelőre se platformmal, se megjelenési dátummal nem rendelkezik. Van viszont egy trailerünk, egy bemutató videónk és néhány friss képünk.

Legfrissebb bejegyzések

The Bloodline Korai Hozzáférés betekintő

Egy hősi vérvonal leszármazottjaként a rajtad múlik a világ megmentése. Készen állsz a feladatra?

2024-05-02

Revival: Recolonization – Játékteszt

Posztapokaliptikus 4X játék a földön, te képes leszel győzelemre vinni a civilizációd?

2024-05-02

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21