14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A héten mutatkozott be a Dead Rising 2 előzményeit elmesélő X360 exkluzív Case Zero, amit most egy fejlesztői naplóval is megfejeltek a készítők. A középpontban Chuck karaktere áll.

A legtöbb sorozattal ellentétben, ezúttal a folytatásban a Capcom nem hozza vissza az első rész főhősét, a fotóriporterként ténykedő Frank Westet, ami azt is jelenti, hogy a Dead Rising helyszínéül szolgáló Willamette pláza se tér vissza. Cserébe viszont kapunk egy motoros kaszkadőrként dolgozó fazont, Chuck Greene-t, valamint egy Las Vegas-ra hajazó hatalmas várost, Fortune City-t. Chuck tehát elődjével ellentétben nem időz majd gyönyörű fotók készítésével, viszont volt kaszkadőrként jól bánik a kétkerekűekkel, és egyéb, szorult helyzetekben is könnyen feltalálja magát. Erre szükséges is lesz, hiszen főhősünket a történet során egyetlen cél vezérli, mégpedig imádott kislányának, Katey-nek a megtalálása. Fortune City is komoly változást jelent az elődhöz képest, ugyanis a Las Vegas-ról mintázott várost gyakorlatilag egy az egyben bejárhatjuk, így játékbarlangokban, kaszinókban,  szállodákban, éttermekben, bevásárlóközpontokban lesznek küldetéseink, vagyis nem egyetlen egy helyszínen lesz lehetőségünk zombikat vadászni.

Legfrissebb bejegyzések

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08