14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap egy élőszereplős hangulatfokozó, ma pedig az idei esztendőre ígért új rész első, hivatalos képei is befutottak.

A tegnapi élőszereplős, pergős, akciódús, két perces videó után ma délelőtt végre befutottak a Ghost Recon: Future Soldier első hivatalos képei is, így a korábbi magazinképek után rendes felbontásban tekinthetjük meg a hamarosan bétateszttel kedveskedő, új, jövőben játszódó Ghost Recon epizód újdonságait. A felvételek mellé az OPM magazin több oldalas előzeteséből is mazsoláztunk, így eddig még nem ismert részletekről is be tudunk számolni:

 

  • A játék osztott képernyős kooperatív játékmódot kap, de a UbiSoft még nem döntötte el, hogy két- vagy négyfős támogatást kap-e az új epizód.
  • A lábunkra erősített exoskeleton segítségével pillanatok alatt végigrohanhatunk a pályákon, könnyebben és gyorsabban bújhatunk fedezékbe, illetve kisebb akadályokat könnyedén át tudunk majd ugrani.
  • Ismét lesznek közelharci elemek, így a gyakorlatokon elsajátított harcmódorokat bevetve is túlvilágra küldhetjük az orosz rebelliseket.
  • A csapat összesen négy választható karakterosztályból fog állni: Commando, mérnök, mesterlövész és felderítő.
  • A Commando sima, mezei katonaként funkciónál, alapfegyvere egy géppuska lesz, viszont extraként kap egy vállra helyezhető, mobil rakétavetőt. A mérnök a terepen támogatást nyújtó, páncélozott UAV drone-okat irányíthatja, a mesterlövész segítségével pedig a küldetések célpontjainak identitását fedhetjük fel, így biztosan azzal fogunk végezni, akivel kell. A felderítő öltheti magára a korábbi videókban sokat látott optikai álcaruhát, illetve az ő közreműködésével tudunk csendben behatolni az ellenséges vonalak mögé.
  • A csapattagok mesterséges intelligenciája komoly fejlődésen esett át. A UbiSoft állítása szerint az MI hajtotta csapattársak úgy fognak viselkedni a harctéren, mintha több évtizednyi tapasztalattal rendelkeznének. Azonnal, hatékonyan és pontosan hajtják végre parancsainkat és jól reagálnak a váratlan helyzetekre is.
  • Egyetlen gomb lenyomásával automatikusan követni fogja választott katonánk a csapat többi tagját, így a játék közben csak a likvidálásra váró ellenfelekre kell ügyelnünk.
  • A co-op mód kampány módban a sokak által kedvelt ki-be ugrálós megoldást használja majd. A többjátékos módban 8-8 elleni küzdelmeket vívhatunk, és ha igazak az ígéretek, akkor több klasszikus játékmód is visszatér – például deatmatch vagy CTF.

Legfrissebb bejegyzések

ArcRunner játékteszt

Cyberpunk stílus, Risk of Rain 2-höz hasonló játékmenet: ezek kombinációját kínálja az ArcRunner!

2024-04-29

The Magical Mixture Mill – Játékteszt

Kalandorok, vándorok, térjetek be bátran, rengeteg bájital van eme méretes gyárban.

2024-04-26

Micegard – betekintő

Kis egerek, nagy csaták.

2024-04-22

Megérkezett a Képzeletbeli barátok legújabb előzetese

Befutott a Rayn Reynolds-gyerekfilm, a Képzeletbeli barátok legújabb szinkronos előzetese. Avagy májusban érkezik a Szörny…

2024-04-21

Lotus Lantern: Rescue Mother játékteszt

A Hades nyomát követve a Lotus Lantern Rescue Mother egy remek kínai mitológián alapuló rougelike…

2024-04-17

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV játékteszt

Egy történetszakasz lezárul a Trails of Cold Steel 4 új, Playstation 5 verziójában!

2024-04-08