Final Fantasy XIII – X360-ra tuti lesz DLC?

14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Final Fantasy XIII letölthető tartalmait illetően szinte minden héten mást és mást hallani, hol cáfol a Square Enix, hol megerősít, ma azonban szinte teljesen félreérthetetlen bizonyíték látott napvilágot.

Januárban Isamu Kamikokuryou, a játék direktora nyilatkozta, hogy a Final Fantasy XIII nyugati régiókban való megjelenése után több letölthető tartalom is érkezni fog a Japánban már december óta kapható tizenhármas epizódhoz. Pár héttel ezelőtt a sorozat producere, Yoshinori Kitase erre duplán is rákontrázott: először a Final Fantasy XIII Ultima Guide-nak úgy nyilatkozott, hogy nem lesznek DLC-k, de simán megtehetnék, hogy készítenek, majd a belga OPM-nek adott interjúban már arról beszélt, hogy biztosan lesz DLC, valamikor a nyugati verzió márciusi premiere után.

 

Hivatalos álláspont még mindig nincs a letölthető tartalmakat illetően, de a márciusban érkező új epizód X360-as borítójának hátoldalán olvasható "Game Content Download" felirat szinte félreérthetetlen bizonyíték. A Final Fantasy XIII március kilencedikén jelenik meg Európában, Xbox 360 mellett természetesen PlayStation 3-ra is.

Legfrissebb bejegyzések

Vampire Therapist – betekintő

Vampire Therapist, mert a halhatatlan vérszívóknak is oda kell figyelniük a mentális egészségre.

2024-05-09

A kaszkadőr – Filmkritika

Az utóbbi idők egyik legjobb, kifejezetten mozivászonra készített akció-vígjátéka megy a mozikban, vétek lenne kihagyni…

2024-05-09

Kill It with Fire 2 – Játékteszt

Arachnofóbok bosszúhadjárata

2024-05-09

The Planet Crafter – játékteszt

A The Planet Crafter egy terraformálós csavarral az túlélő sandboxból egy bolygóformáló élményt alkot!

2024-05-08

Children of the Sun – Játékteszt

Stílusos puzzle játék egy mesterlövész lánnyal.

2024-05-07

Sker Ritual – játékteszt

Túlélő lövölde, mely a Call of Duty zombis módjából és a Killing Floor játékokból merít…

2024-05-06